Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.
Most relevant positive review
Jan 15, 2024
Verified review
Siroky vyber najme z akciovej ponuky.Rychla dodavka ,prijatelna cena.
Doporucujem viac technickych parametrov v pripade funkcnych darcekov, najlepsie datasheet.V pripade brusky nie su definovane takmer ziadne.Nestaci udat iba 4ks AA baterii.Obycajne ani alkalicke nestacia.
Zistil som ze musia byt kvoli velkemu odberu prudu 0,6 az 1A min. litiove. Dobrou alternativou by bol vyvod na externy sietovy adapter 6V DC / 1 A.
objednávané veľkosti niektorého tovaru (letné topánky, bermudy, dlhé rifle, ...)
majú nepresné označenie veľkosti (číselné alebo písmenami) ani tabuľka veľkostí
nepomôže, je v tom riadny chaos , preto musím posielať tovar naspäť alebo na výmenu za inú veľkosť, škoda, ste celkom dobrí, a nedávajte k tovaru tie prečiarknuté vysoké ceny, akoby ste robili z kupujúcich hlupákov.
Reviews for Atlas For Men Slovensko
Filter
Rating
Sort by
Relevance
Sep 18, 2024
Verified review
som velmi spokojná s produktami tak i s dodaním
Sep 19, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Sep 10, 2024
Verified review
som spokojná s objednaným tovarom, jeho dodaním
Sep 13, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za dôveru. Nesmierne nás teší, že ste spokojná s našimi produktmi a službami. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Sep 28, 2024
Verified review
Kvalitné a site podľa noriem sedia aj velkosti
Verified review
Kvalitné Bavlnené Tričká, Ponožky, Nohavice.
Sep 17, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu recenziu. Teší nás, že ste spokojný/á s našimi produktmi a službami. Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Verified review
som spokojná s objednaným tovarom i darčekmi
Sep 12, 2024
Verified review
Odevy z kvalitnych materialov za dobre…
Odevy z kvalitných materiálov za dobre ceny.
Sep 13, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za dôveru. Nesmierne nás teší, že ste spokojný s našimi produktmi a službami. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Sep 3, 2024
Verified review
najviac ma potešilo, že sa dá tovar vymeniť.
Sep 9, 2024
Verified review
Dôslednosť, presnosť, slušnosť aj rýchlosť.
Verified review
Teší ma,promtné vybavenie mojej objednávky
Oct 1, 2024
Verified review
sortiment zovaru,primerana cena a kvalita
Sep 24, 2024
Verified review
Som spokojná s objednávanim a jednaním.
Verified review
tovar primeraný cene , doprava v pohode
Sep 17, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za dôveru. Nesmierne nás teší, že ste spokojný s našimi produktmi a službami. . Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Sep 5, 2024
Verified review
Som spokojná s výberom i kvalitou
tovaru
Sep 6, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie. Teší nás, že sme mohli prispieť k vašej pozitívnej skúsenosti. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
Sep 24, 2024
Verified review
tovar dostávam rýchlo a bez komplikácií
bbbbhhhhhhhhhhhhhhhikhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sep 17, 2024
Ďakujeme vám za spätnú väzbu. Radi by sme avšak chceli pochopiť, ako môžeme naše služby vylepšiť, aby sme od vás dostali 5 *. Ak máte konkrétne návrhy, radi ich zvážime. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
Sep 14, 2024
Verified review
Veľkosti- ešte vždy mám s nimi problém
Sep 16, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Veľmi nás mrzí, že vám nesedí veľkosť a ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti. Radi by sme vás informovali, že ak produkt nezodpovedá vašim očakávaniam, máte právo na jeho vrátenie a následne si môžete obejdnať nový tovar s požadovanou veľkosťou. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
Sep 19, 2024
Promptné vybavenie , kvalitné výrobky
Sep 14, 2024
Rýchlosť vybavenia objednávky.ďakujem
Sep 10, 2024
Verified review
rýchla služba, ochota a starostlivosť,
Sep 2, 2024
Verified review
Spokojnosť aj s tým ,ako je to doteraz
Sep 3, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Budeme radi, ak nám priblížite, čo môžeme spraviť lepšie, abysme dostali 5*. S pozdravom, Tím Atlas For Men.