Atlas For Men Slovensko- Logo - reviews

Reviews:

3,479 reviews in the last 12 months11,907 total reviews

4.77
Excellent
Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.

Most relevant positive review

Jan 15, 2024
 Verified review
Siroky vyber najme z akciovej ponuky.Rychla dodavka ,prijatelna cena. Doporucujem viac technickych parametrov v pripade funkcnych darcekov, najlepsie datasheet.V pripade brusky nie su definovane takmer ziadne.Nestaci udat iba 4ks AA baterii.Obycajne ani alkalicke nestacia. Zistil som ze musia byt kvoli velkemu odberu prudu 0,6 az 1A min. litiove. Dobrou alternativou by bol vyvod na externy sietovy adapter 6V DC / 1 A.

Most relevant negative review

Sep 2, 2024
 Verified review
objednávané veľkosti niektorého tovaru (letné topánky, bermudy, dlhé rifle, ...) majú nepresné označenie veľkosti (číselné alebo písmenami) ani tabuľka veľkostí nepomôže, je v tom riadny chaos , preto musím posielať tovar naspäť alebo na výmenu za inú veľkosť, škoda, ste celkom dobrí, a nedávajte k tovaru tie prečiarknuté vysoké ceny, akoby ste robili z kupujúcich hlupákov.

Reviews for Atlas For Men Slovensko

Sort by
Relevance
Oct 4, 2024
Oct 3, 2024
Oct 4, 2024
Dobrý deň, sme veľmi radi, že ste s nami spokojní. Urobilo by nám veľkú radosť, keby ste nám za to dali všetkých 5 hviezdičiek. Moc ďakujeme a prajeme krásny deň Tím Atlas For Men

papuče

Negatívne ma prekvapilo, že papuče, ktoré som si u vás zakúpil, po 2 mesiacoch používania sa znehodnotili. Bolo to prvýkrát, s ostatným tovarom som spokojný.
Oct 8, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať emailom jeden z našich operátorov pre viac informácií. Ďakujem, že s nami nakupujete. Tím Atlas For Men
Oct 7, 2024
 Verified review
Objednavka na Prievidzu, dodanie na Remata ?????
6 days ago
3 days ago
Oct 7, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov pre viac informácií. Ďakujem, že s nami nakupujete. Tím Atlas For Men
 Verified review
S vašim tovarom som spokojný, ale hoci v objednávke uvediem mobilné číslo, kurier, v tomto prípade slovenská pošta, mi nezavolá, o koľkej asi doručí moju objednávku. Takže doma musím čakať, kým mi nezazvoní na môj zvonček s menovkou. Tvrdí, že ho vy neposkytnete kurierom. A táto situácia sa opakuje zakaždým, keď si niečo u vás objednám. Mohli by ste tento nedostatok vyriešiť.
Sep 24, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov na váš email pre viac informácií. Ďakujem, že s nami nakupujete. Tím Atlas For Men
Sep 22, 2024
 Verified review
Rýchle dodanie. Bezproblémová platba po doručení. Veľkosti sedia. Nie sú obavy z nejakých podvodov. Mame dôveru. Vždy sa nájde niečo čo sa nám zapáči,ale keďže sme seniori a nemáme ideálne miery, tak mi trochu prekážajú u pánskych odevov stále tie stojačiky okolo krku Každý pulóver, sveter, mikyna, vetrovka, atď. má stojačik.
Sep 23, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Verím, že si z našej bohatej ponuky opäť vyberiete. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Sep 2, 2024
 Verified review
Dobrý deň,teší má rýchle dodanie,správna komunikácia ale neteší má dodanie od vás peňazí za tovar ktorý som reklamovala pred dvoma týždňami,bolo mi prisľubené vrátenie peňazí ale z vašej strany mi neboli vratené a preto zvažujem od vás viacej neobjednávať.Nie ste pre mňa seriózna firma.....sklamali ste ma.Na rýchlu odpoveď ČAKÁM.
Sep 3, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Peniaze za vrátený tovar sme Vám zaslali poštovou poukážkou dňa 23.8. Pre viac informácií nás môžete kontaktovať na čísle : 02/584 191 38. Ďakujem, že s nami nakupujete. Tím Atlas For Men
Sep 15, 2024

Názor

Potešila ma krátka lehota dodania, prehľadný e-shop, kvalita výrobkov. Vylepšiť by sa dal spôsob dopravy tovaru tak, aby bol možný výber prepravcov, najmä vybrať si prepravnú spoločnosť, ktorá určuje približný čas dodania tovaru rozpätím maximálne dvoch hodín, a nie celý deň, ako je to pri Slovenskej pošte.
Sep 16, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Mrzí nás, že máte negatívne skúsenosti s naším dopravným partnerom. Čoskoro budeme pridávať ďalšie možnosti dopravy, veríme tak, že s nami budete opäť spokojný. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men

Všetko najlepšie !

Všetko, čo som si objednala v atlasformen ma potešilo dobrou kvalitou za slušnú cenu. Snažíte sa potešiť aj vhodným, užitočným, tiež kvalitným darčekom. za čo som vďačná. Doprava zadarmo je tiež veľmi dobrá. Vážim si VÁŠ celý kolektív. Charakterizuje VÁS super tímová práca so ŠVARSKOU presnosťou.
Sep 25, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie. Teší nás, že sme mohli prispieť k vašej pozitívnej skúsenosti. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
Sep 19, 2024

Velmi dobre.

Pred tyzdnom som "bojoval" s Vasou spolocnostou Atlas for Men, pretoze v internetovej ponuke som si objednal topanky za 10,90 EUR, ktore boli aj v ponuke ale uz neboli na sklade, preto som si objednal Turisticke topanky Team Trek c. 42379 v cene 14,98 EUR, ktore mam uz dorucene-doma. Dakujem pekne.
Sep 20, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men
PĽ
Sep 21, 2024
 Verified review
Mňa vždy potešia zľavy. Niekedy ale nie sú výrobky s mojou veľkosťou. Zmenilo sa číslovanie pri oblečení a teraz neviem či si mám objednať, lebo sa mi nechce tovar vymieňať. Podľa tabuľky by mi vyhovovalo prvé 5XL a tie s číslami okolo 60 tie sa mi zdajú pre mňa malé.
Sep 23, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Číslo 60 značí veľkosti nohavíc, kde je treba si dobre odmerať obvod pása. U tričiek a košieľ je to veľkosť 5xl. Ak Vám zaslaná veľkosť nebude vyhovovať radi, Vám tovar vymeníme alebo vrátíme peniaze. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Sep 29, 2024
 Verified review
Flísová súprava Outdoor aj športové topánky Trekking došli v poriadku. Čomu sa teším je, že som vystihol veľkosti. Spočiatku som myslel, že mi budú malé. No niekedy zasa väčšie veľkosti sú na mňa príliš veľké. Zariskoval som a vyplatilo sa. Ďakujem.
Sep 30, 2024
Dobrý deň, ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men.
Sep 25, 2024
 Verified review

rýchle jednanie a bezproblémová výmena veľkosti

Moja objednávka obsahovala viacero produktov. Potreboval som vymeniť veľkosť dvoch košieľ, výmena prebehla v absolútnom poriadku a požadované veľkosti mi boli bez problémov zaslané (po tom, čo som nazad zaslal košele, ktorých veľkosť mi nesedela).
Sep 26, 2024
Sep 29, 2024

Výhodné ceny tovarov

Sporadicky objednávam oblečenie v tomto obchode, s tovarom som spokojná, zlepšiť by sa mala kvalita farieb, lebo po viacerých praniach oblečenie stráca farbu, je vylezené. Vďaka dobrým cenám nie je problém si kúpiť nový kus.
Sep 30, 2024
Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu. Aj vďaka nej môžeme naše služby naďalej vylepšovať. Ďakujeme Vám, že nakupujete s Atlas For Men. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men.
 Verified review
Som spokojný s ponukou, dodaním aj komunikáciou. Za nízke ceny nemôžem čakať špičkovú kvalitu, no aj priemerná by sa zišla, najmä pokiaľ ide o trvácnosť tovaru ( napríklad topánky)
Sep 24, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Je nám ľúto, že doručený produkt nedosiahol vaše očakávané štandardy. Radi by sme vám pripomenuli, že máte právo na jeho vrátenie, a my vám následne vrátime peniaze. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men
JA
jakubove a.
lučenec
Sep 19, 2024
 Verified review
som dlhoročným Vašim klientom. Veľmi mi vyhovuje úspora času, a možnosť nákupu nadrozmerných veľkostí. Spokojný som s ponukou tovaru, možnoby mohol byť ešte vačší sortiment.
Sep 20, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívny názor, a zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi! S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men