Atlas For Men Slovensko- Logo - reviews

Reviews:

3,479 reviews in the last 12 months11,907 total reviews

4.77
Excellent
Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.

Most relevant positive review

Jan 15, 2024
 Verified review
Siroky vyber najme z akciovej ponuky.Rychla dodavka ,prijatelna cena. Doporucujem viac technickych parametrov v pripade funkcnych darcekov, najlepsie datasheet.V pripade brusky nie su definovane takmer ziadne.Nestaci udat iba 4ks AA baterii.Obycajne ani alkalicke nestacia. Zistil som ze musia byt kvoli velkemu odberu prudu 0,6 az 1A min. litiove. Dobrou alternativou by bol vyvod na externy sietovy adapter 6V DC / 1 A.

Most relevant negative review

Verified review
objednávané veľkosti niektorého tovaru (letné topánky, bermudy, dlhé rifle, ...) majú nepresné označenie veľkosti (číselné alebo písmenami) ani tabuľka veľkostí nepomôže, je v tom riadny chaos , preto musím posielať tovar naspäť alebo na výmenu za inú veľkosť, škoda, ste celkom dobrí, a nedávajte k tovaru tie prečiarknuté vysoké ceny, akoby ste robili z kupujúcich hlupákov.

Reviews for Atlas For Men Slovensko

Sort by
Relevance
Aug 25, 2024
 Verified review
Osobne som velmi spokojny so sluzbami e-shopu spolocnosti AtlasForMen. Ked mate v pomuke napriklad muzstke pyzama, tak by ste mali mat v ponuke vsetky velkosti a nie zakaznikovy oznamit "vypredane" alebo len ponukat nejaku zostatkovu velkost, ktora ostala na sklade.
Aug 26, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Niektoré produkty majú veľký úspech, a tak sa rýchlo vypredajú všetky alebo niektoré veľkosti. Stále sa snažíme sklad dopĺňať a pridávať vypredané veľkosti čí nové produkty. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men.
Aug 15, 2024
 Verified review
Veľkosti sú na stránke dobre definované, objednané košele a nohavice sadli na prvý krát. Dodávka do 2 pracovných dní. Ceny veľmi príjemné. Pri niektorých pohľadných kúskoch vypredané bežné veľkosti.
Aug 16, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za dôveru. Nesmierne nás teší, že ste spokojný/á s našimi produktmi a službami. Niektoré produkty majú veľký úspech, a tak sa rýchlo vypredajú všetky alebo niektoré veľkosti. Stále sa snažíme sklad dopĺňať a pridávať vypredané veľkosti čí nové produkty. S pozdravom, Tím Atlas For Men.
Aug 22, 2024

Rychle bezproblemove objednanie

Ucrite sme radi; ze mate v ponuke väcsie velkosti. Vylepsit resp. Rozsirit by sa dal iste este sortiment (topanky - väcsie cisla do 50) a viac dlhych nohavic (myslene v CM :) 80 a viac na dlzku)
Aug 23, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie. Teší nás, že sme mohli prispieť k vašej pozitívnej skúsenosti.Váš podnet o rozšírenie sortimentu predáme kompetentnému oddeleniu. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
Aug 8, 2024
 Verified review
Objednaný tovar doručený pomerne rýchlo kuriérom, prevažne domov, resp. ak som 1-krát nebola zastihnutá, balík bol ponechaný na miestnej pošte, čo mi bolo ihneď oznámené.
Aug 9, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie. Budeme radi, ak nám priblížite, čo môžeme spraviť lepšie, abysme dostali 5*. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
Aug 24, 2024
 Verified review
Doterajšie vzťahy čo sa týka vybavenie objednávok hodnotím veľmi kladne.Objednavky sú vybavené operatívne vo veľmi krátkom čase.Nemam žiadne pripomienky.
Aug 26, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivú recenziu. Sme veľmi radi, že sme splnili vaše očakávania. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men .
Aug 5, 2024
 Verified review
Rýchlosť dodania, na pohľad kvalitný tovar, bohužiaľ aj keď nosím veľkosť obuvi 46, dodaná obuv mi je malá, väčšiu veľkosť neponúkate, tovar vrátený.
Aug 6, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Je nám ľúto, že doručený produkt nedosiahol vaše očakávané štandardy. Radi by sme vám pripomenuli, že máte právo na jeho vrátenie, a my vám následne vrátime peniaze. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men
Aug 5, 2024
 Verified review
Promptné a profesionálne vyriešenie komplikácie so zásielkou.Chyba v doručení vznikla so Sl.poštou a pracovníčka na call centre ochotne pomohla.👍🍀
Aug 6, 2024
Dobrý deň, ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men.
 Verified review
Teší ma, že manžel potrebuje veĺ.3XL, a u vás mu tovar sedí. Tešilo by ma viac, keby potreboval XL, ale to sa asi nestane.
Aug 26, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívny názor, a zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi! S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men.
Zˇ
Zdenka ˇ.
Humenné
 Verified review
S vašou ponukou som a vybavením objednávky som spokojná. Želám Vám veľa takých spokojných zákazníkov ako som ja.
Aug 26, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men.
 Verified review
Potešila má rýchla dodávka a dobrá cena. Nemám návrh na čo ešte môžete vylepšiť. Ste proste jednička
Aug 12, 2024

Spokojnosť

Rýchle vybavenie a doručenie objednávky a dobrá kvalita oblečenia.
Aug 13, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu recenziu. Teší nás, že ste spokojný/á s našimi produktmi a službami. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Sep 1, 2024
 Verified review
Zásielka prišla vo veľmi krátkom čase. Bola v poriadku. Veľkosť sedela. Z mojej strany spokojnosť.
Sep 2, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Verím, že si z našej bohatej ponuky opäť vyberiete. S pozdravom, Tím Atlas For Men.
Aug 24, 2024
 Verified review
Super produkty. Len by bola super moznost vyuzitia nejakych skriniek na baliky (Packeta, GLS,.....
Aug 26, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Mrzí nás, že máte negatívne skúsenosti s naším dopravným partnerom. Čoskoro budeme pridávať ďalšie možnosti dopravy, veríme tak, že s nami budete opäť spokojný. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men.
Aug 30, 2024
 Verified review
Obchodovať s Vami je veľmi výhodné, pekné veci, dobrá cena a niekedy k tomu aj darček, ďakujem.
Sep 2, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men.
Aug 20, 2024
 Verified review
Vaše uvádzané veľkosti sú problematické. Väčšinou mi nesadnú a musím tovar žiadať vymeniť.
Aug 21, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Mrzí nás, že máte negatívne skúsenosti s veľkosťami našich produktov. Radi by sme vám pripomenuli, že v našich katalógoch či na webovej stránke uvádzame tabuľku veľkostí, na základe ktorej si môžete overiť rozmery požadovanej veľkosti. K dispozícii je vám rovnako naše zákaznícke centrum na čísle 02/584 191 38. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men.
Aug 25, 2024

Vždy spokojná. 👍

Vždy som spokojná s tovarom, službami, komunikáciou i dodaním tovaru. Rada tu nakupujem.
Aug 26, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za dôveru. Nesmierne nás teší, že ste spokojná s našimi produktmi a službami. S pozdravom, Tím Atlas For Men.
Aug 7, 2024
 Verified review
Spokojnosť predovšetkým s cenou tovaru ,veľkosťou dodaného tovaru a termínom dodania.
Aug 8, 2024
Aug 15, 2024
 Verified review
aby ste mali možnosť vybrať si viac prepravcov tovaru a nie iba Slov.pošta
Aug 16, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Mrzí nás, že máte negatívne skúsenosti s naším dopravným partnerom. Čoskoro budeme pridávať ďalšie možnosti dopravy, veríme tak, že s nami budete opäť spokojná. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men
Aug 27, 2024
 Verified review
Bez problemové objednavanie tovaru a rýchlosť doručenia zákazníkovi.
Aug 28, 2024
Aug 18, 2024
 Verified review
Celý proces kúpy je profesionálne premyslený, jednoduchý a rýchly.
Aug 19, 2024