ielm.ro- Logo - reviews

Reviews:

385 reviews in the last 12 months2,645 total reviews

4.78
Excellent
Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.

Most relevant positive review

Jan 15, 2024
 Verified review
The products are quality products. However, I could not find the sizing guide on the website when needed. Also, the products are a little bigger than true size, so I had to send a return (which is not free comparatively with most of of the online sellers in Romania). The return process could be easier (not email, and then do your best for the product to reach out back to us). The location in Romania did not provide a mobile number, so most of the platforms for asking a return do not allow you to submit a request with a number which do not start by+407

Most relevant negative review

Sep 24, 2024
 Verified review
Produsul (salopeta) de calitate. Site-ul are probleme tehnice la aplicarea codurilor de reducere (nu se aplica). Comunicarea pe e-mail pare eficienta pana ala achitarea produsului, nu si ulterior. Am ramas doar cu promisiune de trimitere a produsului de care trebuia sa beneficiez prin codul promotional.

Reviews for ielm.ro

Sort by
Relevance
Sep 12, 2024
Dragă client, În primul rând, vrem să vă mulțumim pentru că ne-ați împărtășit experiența și vă asigurăm că echipa iELM va continua să vă ofere cele mai bune articole pentru aventurile celor mici! O zi minunata! 😊❤
Sep 9, 2024
Stimate client, În primul rând, dorim să vă mulțumim pentru că ne-ați împărtășit experiențele și vă asigurăm că echipa iELM va continua să vă ofere cele mai bune articole pentru aventurile celor mici! Cu stimă! 😊❤
Sep 8, 2024
Sep 9, 2024
Stimate client, În primul rând, îți mulțumim că ne-ai împărtășit experiența și te asigurăm că echipa iELM va continua să-ți ofere cele mai bune articole pentru aventurile celor mici! Salutări calde! 😊❤
Sep 7, 2024
Sep 6, 2024